Warta

  • What is the reason for the slow start of Floor type fan,How to solve the slow speed of Floor type fan?

    Naon sababna mimiti laun kipas Tipe lanté , Kumaha cara méréskeun laju kipas jinis Lantai?

    Dina usum panas, sadaya jinis pakakas listrik kedah dianggo. Salian AC anu biasa dianggo, kipas ogé pilihan anu saé. Kinerja biaya na tinggi pisan. Sanaos kanyamananna tiasa kawilang rata-rata, langkung gampang dianggo sareng mirah, sareng merenah pisan pikeun ...
    Maca deui
  • Naha Kipas Halimun nawiskeun Alternatip Anu Hadé pikeun Pendingin Udara?

    Aya seueur cara anu sayogi pikeun niiskeun lingkungan urang sareng ngirangan hawa panas. Lingkungan anu panas ngirangan tingkat énergi awak urang sareng nyaram urang nempatkeun fokus lengkep dina sagala padamelan. Kami raos pisan henteu raoseun nalika suhu luhur kusabab pelepasan kesang tina awak wi ...
    Maca deui
  • The working principle of cylindrical blower

    Prinsip kerja tina blower silinder

    Prinsip kerja tina blower silinder Prinsip kerja tina blower sentrifugal sami sareng ventilator séntipugal, tapi prosés komprési hawa biasana dilaksanakeun ngalangkungan sababaraha impeller anu tiasa dianggo (atanapi sababaraha tingkatan) dina aksi c ...
    Maca deui
  • The utility model relates to a hand-pushed centrifugal humidifier

    Modél utiliti aya hubunganana sareng pelembab sentrifugal anu didorong ku tangan

    Téknologi pelembab séntipugal, kalebet cangkang luar, didadarkeun dina cangkang luar Setelan internal kaluar tina kabut, sareng pelat kabut disetél di luar girang, dijelaskeun dina palang pangrojong di handapeun sambungan casing luar, sareng nempatkeun handapeun ...
    Maca deui
  • Want to know how a centrifugal humidifier works?

    Hoyong terang kumaha damel séfértif sentrifugal?

    Prinsip pelembab séntipugal nyaéta pelat puteran séntérgélér muterkeun kalayan gancang dina aksi motor, sareng cai na dialungkeun pisan kana piring atomisasi, sareng cai keran di atomisasi kana 5-10 mikron partikel ultrafine sareng teras diusir kaluar. Saatos blo ...
    Maca deui
  • Rumah Sakit Arenas Discovery Rumah Sakit's HVAC sareng kabut téater dibuka deui pikeun penggemar

    Nalika Phoenix Suns ngumumkeun di 2019 yén aranjeunna bakal nyéépkeun $ 230 juta pikeun ngamaenkeun arena, rame 1.500 fans sosial anu boro-boro ngarepkeun dibuka deui. Nanging, nalika hadirin dina bulan Fébruari ngadaptar ngalangkungan lawang paviliun anu didesain ulang dina bulan Pébruari 11 sasih saatos angkat ti tempat, ...
    Maca deui
  • Rumah Sakit Arenas Discovery Rumah Sakit's HVAC sareng kabut téater dibuka deui pikeun penggemar

    Nalika Phoenix Suns ngumumkeun di 2019 yén aranjeunna bakal nyéépkeun $ 230 juta pikeun ngamaenkeun arena, rame 1.500 fans sosial anu boro-boro ngarepkeun dibuka deui. Nanging, nalika hadirin dina bulan Fébruari ngadaptar ngalangkungan lawang pavilion anu didesain ulang dina bulan Pébruari 11 bulan ...
    Maca deui
  • Xiaomi ngaluncurkeun kipas DOCO Ultrasonical Misting Fan

    Xiaomi parantos ngaluncurkeun kipas tangan portabel anu ogé janten pelembab. Kipas DOCO Ultrasonical Misting Fan sapertos kipas tangan biasa tapi hadir nganggo fitur misting. Kipas ngagunakeun motor DC brushless kalayan tingkat noise handap, konsumsi kakuatan low sareng henteu panas bahkan ku ...
    Maca deui
  • How does centrifugal mist fan produce mist

    Kumaha kipas kabut sentrifugal ngahasilkeun kabut

    Kipas kabut sentrifugal ngandung botol panyimpenan, kurung, motor sareng sabeulah kipas; Botol panyimpenan cai disayogikeun ku sirah semprot, sirah semprot dikomunikasikan sareng bagian jero botol panyimpenan cai ngalangkungan pipa semprot, sirah semprot disayogikeun ku sirah anu nyemprot sareng ...
    Maca deui
  • Let’s introduce the umbrella type liquefied gas heater

    Hayu urang ngenalkeun pemanas gas liquefied tipe payung

    Dina usum tiis, mangrupakeun ide sadayana pikeun ngajantenkeun sayang nyalira haneut sareng meriah. Serangkaian alat pemanasan sihir muncul dina waktos anu pas, tapi ogé aya résiko kaamanan, cara ngagunakeun sacara aman mangrupikeun masalah ageung. Hayu urang ngenalkeun pemanas gas liquefied tipe payung. Fitur Gas ...
    Maca deui
  • A Gas Patio Heater Makes Life Much More Comfortable

    Pamanas Patio Gas Ngajantenkeun Kahirupan Langkung Nyaman

    Pamanas patio gas tiasa janten tambahan anu saé pikeun bumi sareng teras anjeun sareng tiasa masihan kahaneutan pikeun unggal taun. Pamanas teras gas manpaat pisan dina usum salju, kusabab éta nyayogikeun cai panas sareng kahaneutan dina teras, dimana éta sering tiis di luar. Ieu ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngahindarkeun Tekanan Panas

    Pamanas patio gas tiasa janten tambahan anu saé pikeun bumi sareng teras anjeun sareng tiasa masihan kahaneutan pikeun unggal taun. Pamanas teras gas manpaat pisan dina usum salju, kusabab éta nyayogikeun cai panas sareng kahaneutan dina teras, dimana éta sering tiis di luar. Ieu ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2