Warta industri

  • What is the reason for the slow start of Floor type fan,How to solve the slow speed of Floor type fan?

    Naon sababna mimiti laun kipas Tipe lanté , Kumaha cara méréskeun laju kipas jinis Lantai?

    Dina usum panas, sadaya jinis pakakas listrik kedah dianggo. Salian AC anu biasa dianggo, kipas ogé pilihan anu saé. Kinerja biaya na tinggi pisan. Sanaos kanyamananna tiasa kawilang rata-rata, langkung gampang dianggo sareng mirah, sareng merenah pisan pikeun ...
    Maca deui
  • The working principle of cylindrical blower

    Prinsip kerja tina blower silinder

    Prinsip kerja tina blower silinder Prinsip kerja tina blower sentrifugal sami sareng ventilator séntipugal, tapi prosés komprési hawa biasana dilaksanakeun ngalangkungan sababaraha impeller anu tiasa dianggo (atanapi sababaraha tingkatan) dina aksi c ...
    Maca deui
  • The utility model relates to a hand-pushed centrifugal humidifier

    Modél utiliti aya hubunganana sareng pelembab sentrifugal anu didorong ku tangan

    Téknologi pelembab séntipugal, kalebet cangkang luar, didadarkeun dina cangkang luar Setelan internal kaluar tina kabut, sareng pelat kabut disetél di luar girang, dijelaskeun dina palang pangrojong di handapeun sambungan casing luar, sareng nempatkeun handapeun ...
    Maca deui
  • Want to know how a centrifugal humidifier works?

    Hoyong terang kumaha damel séfértif sentrifugal?

    Prinsip pelembab séntipugal nyaéta pelat puteran séntérgélér muterkeun kalayan gancang dina aksi motor, sareng cai na dialungkeun pisan kana piring atomisasi, sareng cai keran di atomisasi kana 5-10 mikron partikel ultrafine sareng teras diusir kaluar. Saatos blo ...
    Maca deui
  • A Gas Patio Heater Makes Life Much More Comfortable

    Pamanas Patio Gas Ngajantenkeun Kahirupan Langkung Nyaman

    Pamanas patio gas tiasa janten tambahan anu saé pikeun bumi sareng teras anjeun sareng tiasa masihan kahaneutan pikeun unggal taun. Pamanas teras gas manpaat pisan dina usum salju, kusabab éta nyayogikeun cai panas sareng kahaneutan dina teras, dimana éta sering tiis di luar. Ieu ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngahindarkeun Tekanan Panas

    Pamanas patio gas tiasa janten tambahan anu saé pikeun bumi sareng teras anjeun sareng tiasa masihan kahaneutan pikeun unggal taun. Pamanas teras gas manpaat pisan dina usum salju, kusabab éta nyayogikeun cai panas sareng kahaneutan dina teras, dimana éta sering tiis di luar. Ieu ...
    Maca deui
  • Pemanas Listrik Bawa Bantuan Biaya Pikeun Élmu Panas Ngajalankeun

    Harga bénsin. Dua kecap anu tiasa nyerang sieun bahkan dina dompét anu paling séhat, sareng ku cara anu urang panginten henteu kantos dibayangkeun. Pemanasan luar padumukan mangrupikeun conto sapertos kitu. Sedengkeun anu béda-béda jenis pemanas teras gas di luar kaasup Pamanas Infrabeureum sareng Pemanas Propana pikeun daérah luar ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara panyawat halimun sareng kondisioner hawa?

    Sedengkeun pikeun bédana anu paling ageung antara kipas halimun sareng AC, nyaéta kipas halimun nganggo téknologi sentrifugal tinimbang téknologi galur tinggi, janten anjeun tiasa gampang ngalangkunganana sakumaha anu dipikahoyong nalika AC henteu tiasa. Tapi khususna nyarios, kipas misting salian mikaresep ...
    Maca deui