Warta perusahaan

  • How does centrifugal mist fan produce mist

    Kumaha kipas kabut sentrifugal ngahasilkeun kabut

    Kipas kabut sentrifugal ngandung botol panyimpenan, kurung, motor sareng sabeulah kipas; Botol panyimpenan cai disayogikeun ku sirah semprot, sirah semprot dikomunikasikan sareng bagian jero botol panyimpenan cai ngalangkungan pipa semprot, sirah semprot disayogikeun ku sirah anu nyemprot sareng ...
    Maca deui
  • Let’s introduce the umbrella type liquefied gas heater

    Hayu urang ngenalkeun pemanas gas liquefied tipe payung

    Dina usum tiis, mangrupakeun ide sadayana pikeun ngajantenkeun sayang nyalira haneut sareng meriah. Serangkaian alat pemanasan sihir muncul dina waktos anu pas, tapi ogé aya résiko kaamanan, cara ngagunakeun sacara aman mangrupikeun masalah ageung. Hayu urang ngenalkeun pemanas gas liquefied tipe payung. Fitur Gas ...
    Maca deui